Xuclà Mecàniques Fluvià S.A.
facebook twitter flickr linkedin google+
  • español
  • english
  • català
  • française

Xuclà és una empresa localitzada a Olot (Girona), que des de fa més de 50 anys es dedica al disseny i construcció de maquinaria per a la industria alimentaria ( transport, logística, higiene, desinfecció i rentat).

En els nostres dos centres dissenyem i fabriquem equips d’higienització, armaris de rentat i desinfecció per estanteries i carros, armaris de rentat de contenidors i carros cúters, túnels de rentat i assecat de caixes, safates i palets, passos sanitaris, etc.

També destaquem en el disseny, assessoria, desenvolupament i instal·lació de sales d’especejament de carns, cintes transportadores, marmites de cocció i una amplia gamma de maquinaria i utensilis en acer inoxidable per a la industria alimentaria.

 En els últims anys hem aconseguit consolidar les nostres rentadores de caixes i contenidors, així com les línies d’equips d’higienització per a tots els sectors de la industria de processament alimentari, aplicant en els nostres dissenys tres pilars bàsics: EXCEL·LENCIA EN EL RENTAT I ASSECAT, SOSTENIBILITAT ( ESTALVI EN ELS CONSUMS D’AIGUA I ENERGIA) I COMPETITIVITAT la qual ens ha portat a instal·lar els nostres equips amb excel·lents resultats en algunes de les empreses més importants de la industria alimentaria a Espanya, França, Llatinoamèrica, Àsia i part del sud-est europeu. 


 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí
Accepto