Xuclà Mecàniques Fluvià S.A.
facebook twitter flickr linkedin google+
  • español
  • english
  • català
  • française

PRESENTACIÓ EMPRESA TOT PER A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

Xuclà és una empresa localitzada a Olot (Girona), que des de fa més de 50 anys es dedica al disseny i construcció de maquinaria per a la industria alimentaria ( transport, logística, higiene, desinfecció i rentat).

En els nostres dos centres dissenyem i fabriquem equips d’higienització, armaris de rentat i desinfecció per estanteries i carros, armaris de rentat de contenidors i carros cúters, túnels de rentat i assecat de caixes, safates i palets, passos sanitaris, etc.

També destaquem en el disseny, assessoria, desenvolupament i instal·lació de sales d’especejament de carns, cintes transportadores, marmites de cocció i una amplia gamma de maquinaria i utensilis en acer inoxidable per a la industria alimentaria.

 En els últims anys hem aconseguit consolidar les nostres rentadores de caixes i contenidors, així com les línies d’equips d’higienització per a tots els sectors de la industria de processament alimentari, aplicant en els nostres dissenys tres pilars bàsics: EXCEL·LENCIA EN EL RENTAT I ASSECAT, SOSTENIBILITAT ( ESTALVI EN ELS CONSUMS D’AIGUA I ENERGIA) I COMPETITIVITAT la qual ens ha portat a instal·lar els nostres equips amb excel·lents resultats en algunes de les empreses més importants de la industria alimentaria a Espanya, França, Llatinoamèrica, Àsia i part del sud-est europeu. 


Els nostres equips estan fabricats seguint els estàndards europeus garantits per les seves certificats CEE i UE i dissenyats per facilitar la neteja i el manteniment.

Els principals avantatges de les màquines de Xucla es poden resumir en sis premisses:

- 55 anys d'experiència: la qualitat i la garantia dels equips estan recolzades per la longevitat de l'empresa.

- Excel·lència en rentat i desinfecció: Comptem amb la confiança dels productors més grans del món.

- Tot tipus de solucions, des de molt petites fins a grans produccions: túnels des de 150 fins a 4.000 unitats / hora.

- Disseny ecològic: les formes arrodonides dels túnels són una solució molt important per estalviar en el consum d'aigua i detergents.

- Competitivitat: els preus dels equips de Xuclà són competitius en qualsevol país del món.

- Flexibilitat: la gran diferència dels equips Xucla en comparació amb altres constructors, és la facilitat amb què el seu departament d'enginyeria adapta els seus models a les necessitats específiques de cada client, personalitzant els seus productes a les necessitats de cada companyia.

Aquests tres conceptes bàsics: l'excel·lència higiènica garantida dels productes per rentar, la competitivitat i el malbaratament mínim (costos operatius més baixos), han portat als equips de XUCLÀ a rebre en 2015 el primer lloc en els premis Bta Innova en la categoria de Medi ambient, Deixalles, Disseny ecològic i Eficiència energètica, que reforça la marca com una de les principals referències a considerar en les inversions de les principals companyies de processament d'aliments a tot el món.


 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí
Accepto