Xuclà al sector de les fruites i verdures

En el sector de les fruites i verdures, el nostre enfocament específic en aquesta indústria garanteix eines de vanguardia per optimitzar les operacions i complir amb alts estàndards d'higiene i eficiència. Entenem la importància de mantenir la integritat dels productes des de la seva collita fins al consumidor final. Els nostres túnels de rentat, dissenyats meticulosament per a caixes, safates, contenidors i palets, juguen un paper essencial en assegurar la neteja i la desinfecció a la cadena d'aprovisionament, allargant la vida útil i garantint la frescura i la seguretat.

De la mateixa manera, els nostres armaris de rentat i esterilització ofereixen una solució completa per mantenir la higiene d'utensilis i eines essencials en la manipulació de fruites i verdures, com ara ganivets, guants i altres complements.

Xuclà també es compromet amb la sostenibilitat assegurant no només el millor rendiment sinó també el menor impacte ambiental, reduint el consum d'aigua i energia en els processos utilitzats.