Avís legal

XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ en la seva condició de titular i responsable de l'espai web www.xucla.es en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general.

XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ té com a raó social: Carretera de la Parcel·laria, 20 17178 LES PRESES i està inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el tom 776, llibre 635, de la secció 3ª de societats, foli 215, full 11.250, inscripció 1ª, amb el NIF: A-17238486

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a l'espai web www.xucla.es o a la informació, productes o serveis, els usuaris poden dirigir-se a:

 

XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ
Carretera de la Parcel·laria, 20
17178 LES PRESES
Tel.: 972 265 100
e-mail: xucla@xucla.es

Protecció de dades

Segons la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a l’usuari que les dades personals facilitades a través de la present web seran tractades d’acord amb la Llei 15/1999 i normativa de desenvolupament. Les dades facilitades passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat de XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ el tractament del qual té com a finalitat atendre les sol·licituds d’informació i qualsevol altra qüestió que es plantegi, així com gestionar les comunicacions de l’empresa i l’enviament d’informació.

Amb l’ús del formulari de contacte o l’enviament de correu electrònic, l’usuari consenteix i accepta de forma expressa el tractament de les dades en la forma indicada, així com l’enviament posterior d’informació comercial d’interès sobre els nostres productes i serveis.

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel•lació adreçant-se per escrit a la Direcció de XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ a : adreça postal o per correu electrònic a xucla@xucla.es adjuntant el qualsevol cas fotocòpia del seu DNI.

Consentiment comunicacions comercials

Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ, per correu electrònic, SMS i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic a l'adreça xucla@xucla.es,  indicant la paraula BAIXA.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
Top