Logo Empresa

EMPRESA

TOT PER LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA

Xuclà és una empresa localitzada a Les Preses (Girona), que des de fa més de 60 anys es dedica al disseny i construcció de maquinària per la indústria alimentària (transport, logística, higiene, desinfecció i rentat).

Als nostres dos centres de producció, dissenyem i fabriquem equips d'higienització, rentadores de caixes, armaris de rentat i desinfecció per prestatgeries i carros, armaris de rentat de contenidors i carros-cutters, túnels de rentat i assecat de caixes, safates i palets, passos sanitaris, etc.

També destaquem en el disseny, assessoria, desenvolupament i instal·lació de sales d'especejament de carns, cintes transportadores i una àmplia gamma de maquinària i utensilis en acer inoxidable per a la indústria alimentària.

En els darrers anys hem aconseguit consolidar les nostres rentadores industrials de caixes i contenidors, així com les nostres línies d'equips d'higienització per a tots els sectors de la indústria de processament alimentari, aplicant als nostres dissenys tres pilars bàsics: EXCEL·LÈNCIA AL RENTAT I ASSECAT, SOSTENIBILITAT (ESTALVI EN CONSUMS D'AIGUA I ENERGIA) I COMPETITIVITAT el que ens ha portat a instal·lar els nostres equips amb excel·lents resultats en algunes de les més importants empreses de la indústria alimentària a Espanya, França, Llatinoamèrica, Àsia i part de sud-oest europeu.
https://www.youtube.com/watch?v=fv98jM9TeTM

 

Els nostres equips estan fabricats seguint els estàndards europeus garantits pels certificats CEE i UE i dissenyats per facilitar la neteja i el manteniment.

Els principals avantatges de les màquines de Xucla es poden resumir en sis premisses:

  • 60 anys d'experiència: la qualitat i la garantia dels equips estan recolzades per la longevitat de l'empresa.
  • Excel·lència en rentat i desinfecció: Comptem amb la confiança dels productors més grans del món.
  • Tota mena de solucions, des de molt petites fins a grans produccions: túnels des de 150 fins a 4.000 unitats/hora.
  • Disseny ecològic: les formes arrodonides dels túnels són una solució molt important per estalviar en el consum d'aigua i detergents.
  • Competitivitat: els preus dels equips de Xuclà són competitius a qualsevol país del món.
  • Flexibilitat: la gran diferència dels equips Xucla en comparació amb altres constructors, és la facilitat amb què el departament d'enginyeria adapta els seus models a les necessitats específiques de cada client, personalitzant els seus productes a les necessitats de cada companyia.

Aquests tres conceptes bàsics: l'excel·lència higiènica garantida dels productes per rentar, la competitivitat i el malbaratament mínim (costos operatius més baixos), han portat els equips de XUCLÀ a rebre el 2015 el primer lloc als premis Bta Innova a la categoria de Medi ambient, Deixalles, Disseny ecològic i Eficiència energètica, que reforça la marca com una de les principals referències a considerar a les inversions de les principals companyies de processament d'aliments a tot el món.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu disc dur, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web

Accepto
Com configurar
Top