Xuclà Mecàniques Fluvià S.A.
facebook twitter flickr linkedin google+
  • español
  • english
  • català
  • française

Tunels, armaris, rentadores de caixes, pasos higiènics, sales de procés y complements per la indústria alimentaria

Avís legalXUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ en la seva condició de titular i responsable de l'espai web www.xucla.es en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general.
 
XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ té com a raó social:  Avda. Europa, 12 - 17800 OLOT  i està inscrita en el Registre Mercantil de Girona en el tom 776, llibre 635, de la secció 3ª de societats, foli 215, full 11.250, inscripció 1ª, amb el NIF: A-17238486
 
Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a l'espai web www.xucla.es o a la informació, productes o serveis, els usuaris poden dirigir-se a:
 
 
 
XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ
Avda. Europa, 12
17800 OLOT
Tel.: 972 265 100

Condicions d'ús


 

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

La publicació digital de XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ. té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen.

XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ. no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.

XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ. no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ

XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client de XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ que indicarà en cada cas els punts a seguir.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida a XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ. Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol·licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

ACTUALITAT
Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí
Accepto